Kategoriler
Proje Haberleri

Dap Nişantaşı Koru projesinde sağlıklı ev konsepti

Dap Yapı İnşaat yeni projesi olan bu ‘sağlıklı ev’ konseptinde lüksün merkezi olan Dap Nişantaşı Koru projesi Nişantaşı’nda inşaat edileceği belirtilmiştir. 60 bin metrekare koru alanına sahip bu alanda proje gerçekleştirilecektir. Sağlıklı ev konsepti olan bu inşa ön ilan proje konumu bakımından da oldukça uygundur. Söz konusu projede talep toplama süreci de başlamış durumdadır.

Nişantaşı projesinde sağlıklı ev konsepti

DAP Yapı İnşaat yeni projesi olan ‘sağlıklı ev’ konsepti, lüksün merkezi olan Nişantaşı’na gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Bu nedenle Dap Nişantaşı Koru projesinin yeri projede önemli bir ayrıntı olarak sunulmaktadır. Geleceğin lüksü diye projede anılan bu konum oldukça önemli bir ayrıntıdır. Projenin inşa edileceği bölgenin yeşil alanlarla çevrili olduğu bu ‘sağlıklı ev’ konseptine tam olarak uygun bir konuma sahip olduğu söylenebilir. Bu projedeki konuma göre evlerin içi de ferah ve büyük olarak tasarlanması hedeflenmiştir. Tavan yüksekliği olarak 4 ile 8 metre arasında değişiklik gösteren bu daire büyüklüğü tamda istenilen ferahlığı sunmaktadır. Güneşin konum olarak odayı bu evlerde aydınlatmaktadır.  İsteyen kişilerin proje içerisinde tasarlanan havuza girebildiği bir ortam vardır. Bol bol yeşillerin bulunduğu bu yerde ayrıca şöminenin manzarasıyla kendinizi dinlendirebilirsiniz. Sizlere bu projede huzur bulacağınız ve dinlenebileceğiniz birçok alan sunulmuştur. Ayrıca Nişantaşı manzarasını da bu projeyi etkisi altına aldığını söylemek mümkündür.

Dap Nişantaşı Koru projesi

Konut ve yaşam alanını genel olarak çevrelemektedir. Proje genelinde birçok yeni alan villa tarzındaki konutlarla insanlara sunulur. Genel olarak kişinin rahatlığı ve kendi mahremi oluşturabileceği alanlar vardır. Dap Nişantaşı Koru projesinin genelde amacı inanlara huzurlu yaşamı Nişantaşı gibi bir bölmede sunmaktır. Kişi isterse bahçeden veya giriş kapısından evinize girebilirsiniz. Her kesimden insanlara özel alanlar yapıldığı gibi çocuklar unutulmamıştır. Bu şekilde çocuklarınızı rahatlıkla oyun alanı bulabileceğiniz ve ortamını bulabileceğiniz projede ayrıntılarıyla tasarlanmıştır. Genel olarak keyifli vakit geçireceğiniz ortamın bulunduğu, doğa ile proje alanının birleşimi olan konforlu villalar sizlerin karşınıza çıkacaktır.

DAP Yapı sizlere gerekli olarak hizmetini sunmaktadır. Sizlerde bu projeyi detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Gerekli bilgileri haberimizden alabilirsiniz.

Daha fazla proje incelemek için tıklayınız…