Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekar Asmalı Hayat’ın ikinci etabı teslim edildi

Dekar Yapı tarafından İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Marmara Mahallesinde hayata geçirilen Dekar Asmalı Hayat projesinin ikinci etabının teslimleri gerçekleşti.

78 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Hayat projesinin ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi. Teslim çalışmalarının hızla devam ettiği projede konut fiyatları ise 870 bin 620 TL’den başlıyor.

3+1, 4+1 ve 5+1 bahçeli evler ve ticari ünitelerden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat projesindeki bahçeli evler tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 metrekare ile 361 metrekare arasında değişen büyüklükte projelendirildi. Toplam 244 adet bahçeli konuttan meydana gelen Dekar Asmalı Hayat projesinde her konuta ait 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeler yer alıyor.

Satışlarının yüzde 90’ı tamamlanan Dekar Asmalı Hayat projesinin 3. etabının ise 2017 yılı Kasım ayı içesinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Dekar Asmalı Hayat projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet parkurları gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Dekar Asmalı Hayat projesi hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için 0212 875 05 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version