Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekar Kıyıbahçe projesinin 4. etabındaki satışlar başladı

Dekar Kıyıbahçe projesindeki birinci ve ikinci etabın satışları biterken projenin dördüncü etabında yer alan konutların satışı, başladı. Çekmeköy ilçesinin Ömerli Mahallesi’nde bulunan projenin üçüncü etabı, 2021 yılının nisan ayında; dördüncü etabıysa önümüzdeki yılın ağustos ayında teslim edilecek.

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, tüm sektörlerde ciddi değişimlerin olduğunu ve pandemi süreciyle gelen değişimlerin süreceğini dile getirdi.

Gayrimenkul sektöründeki taleplerin de bu doğrultuda şekillendiğini belirten Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kuzu, konut alıcılarının tercihlerindeki ilk sırada, bahçeli ev olduğunu ancak arz yetersizliği yüzünden bahçeli ev satışlarının toplam satışlar içerisinden az pay aldığını söyledi.

Deprem ve pandemi talepleri değiştirdi

Marmara Bölgesi’nde yaşanan son depremlerle birlikte Türkiye bir kez daha deprem gerçeğini konuştu. Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, deprem gerçeğinin hatırlanmasının ardından gelen pandemi süreciyle birlikte konut alıcılarını, az katlı ve bahçeli evlere yönlendirdiğini kaydetti.

Salih Kuzu, Dekar Kıyıbahçe ve Asmalı Bahçe Şehir projesindeki evlerin çok hızlı bir şekilde satıldığını belirterek “İstanbul’un müsait her bölgesinde bahçeli ev inşa etmeye devam etmek istiyoruz.” sözlerini kaydetti.

Kuzu’nun konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“Salgın sürecinde sadece Türkiye değil tüm dünya önemli bir sınavdan geçiyor. Bu süreçte hemen hemen her sektörde ciddi değişimler yaşanıyor ve bunun devam edeceğini görebiliyoruz. Gayrimenkul sektöründe de talepler bu doğrultuda şekilleniyor. Konut alıcılarında bahçeli ev tercihi hep ilk sırada olmasına rağmen, yeterli arz olmaması nedeniyle bahçeli ev satışları toplam konut satışı içinde küçük bir oran oluşturuyordu. Deprem gerçeği ve peşinden gelen pandemi süreci, konut alıcılarının öncelikli tercihlerinin, az katlı ve bahçeli ev alma yönünde değişmesine sebep oldu. Dekar Yapı olarak bu dönemde Ömerli’deki Dekar Kıyıbahçe ve Bahçeşehir’de inşa ettiğimiz Asmalı Bahçe Şehir projesindeki bahçeli evlerimiz çok hızlı bir şekilde satıldı. İstanbul’un müsait her bölgesinde bahçeli ev inşa etmeye devam etmek istiyoruz. ”

Projedeki bahçeli dubleks daire seçenekleri

Söz konusu projede, 244 adet bahçeli dubleks tipi daire bulunuyor. İki odalı ve bir salonlu, üç odalı ve bir salonlu, dört odalı ve bir salonlu daire tiplerine yer verilen projedeki konutların büyüklükleriyse brüt 141 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Ayrıca, tüm evlerin büyüklükleri 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. Bahçelerse projedeki 7 bin 860 metrekarelik göletin kıyısında yer alıyor.

Dekar Kıyıbahçe projesindeki sosyal alanlar

İki adet çocuk parkı, açık yüzme havuzu ve spor alanlarının bulunduğu projede, ayrıca, basketbol, voleybol ve tenis sahaları da kuruluyor. Yarı olimpik yüzme havuzuna sahip projede, fitness salonu ve sauna da unutulmamış.

Kafe alanı ve marketin bulunduğu projede ayrıca, spor merkezi de kuruluyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Dekar Kıyıbahçe projesi “Ömerli Mahallesi, Kadirova Caddesi, No: 36, Ömerli – Çekmeköy/İstanbul” posta adresinde inşa ediliyor. “+90 (216) 504 15 10” telefon numarasından proje hakkında detaylı bilgiye ulaşılabiliyor.

Elektronik posta: [email protected]