Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekon Senkron’da yüzde 10 indirim

Dekon İnşaat tarafından inşaatı hızla devam eden İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında hayata geçirilen Dekon Senkron projesinde yeni ödeme planı belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi’ne yakın konumda inşa edilen Dekon Senkron projesinde yeni ödeme planına göre peşin alımlarda yüze 10 indirim uygulanıyor.

Metrekare birim fiyatı bir ay içerisinde 4.800 TL’den 6.500 TL’ye çıkan Dekon Senkron projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanırken, 36 ay vadeli ödeme seçeneğinde ise sıfır faiz uygulanıyor.

Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yükselen Dekon Senkron, 63 ile 109 metrekare arasında değişen büyüklükleri 1+1 ve 2+1 tipindeki konutlardan meydana gelen Dekon Senkron projesinde konutlar aynı zamanda ev-ofis olarak da kullanılıyor.

Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yükselen Dekon Senkron projesi 17 katlı tek blokta toplam 168 adet daire ve 10 adet de ticari üniteden meydana geliyor.

Dekon Senkron projesinde kapalı otopark alanı, açık yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. Dekon Senkron projesinde yaşam 2019 yılı Mart ayı içerisinde başlayacak.

Tel: 0216 364 00 12

Tasinmazhaber.Com