Kategoriler
Emlak Haberleri

Deluxia Park Business’ta indirim fırsatı

Teknik Yapı tarafından İstanbul ili, Maltepe ilçesinde hayata geçirilecek olan Deluxia Park Business projesinde yüzde 18 KDV indirimi veya sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

14 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Deluxia Park projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen Deluxia Park Business, Dragos Çayı’nın Maltepe tarafında yer alıyor.

35 katlı tek bloktan meydana gelen Teknik Yapı Deluxia Park Business projesinde toplam 414 adet ofis yer alıyor. 2020 yılı Aralık ayı içesinde teslim edilmesi planlanan projede ofis büyüklükleri ise 80 metrekare ile 1316 metrekare arasında değişiyor.

Deluxia Park Business projesinde satılık ofis fiyatları 712 bin 280 TL’den başlıyor. Projede yer alan A plus ofislerde yüzde 18 KDV indirimi veya sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor.  48 ay vade ile ofis sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde sıfır faiz imkanı da sunuluyor.

Deluxia Park Business projesi Maltepe Park AVM ve metronun yanıbaşında, Dr. Lütfü Kırdar Hastanesi ve Koşuyolu Kalp Damar Hastanesi’ne 4 dakika, İKEA ve Anadolu Adalet Sarayı’nda 5 dakika, Bostancı İDO İskelesi’ne 10 dakika, Kanyon ve Zorlu AVM’ye ise 35 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 444 10 08

Tasinmazhaber.Com