Kategoriler
Proje Haberleri

Deluxia Park Residence 2023’te teslim

Deluxia Park Residence projesi orta ve üst gelir grubuna yönelik tasarlanan nitelikli ve mutlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Teknik Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Rezidans konsepte sahip projenin aynı isimde ancak “Business” olarak nitelendirilen bir projesi daha mevcuttur. 7.157 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 364 adet daire rezidans bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Teknik Yapı güvencesi ile yükselen proje 7.157 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Rezidans konsepte sahip projenin “Business” olarak nitelendirilen başka bir projesi daha mevcuttur. Site içerisinde 35 katlı, kule tipi 3 blokta toplam 364 adet rezidans daire yer almaktadır. Diğer bloklar ise 6 katlı ve ofis yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin 6 farklı daire planı mevcuttur. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 43.33 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin toplam 2 farklı daire planı mevcuttur. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 56.81 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin toplam 3 farklı daire planı mevcuttur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 82.57 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna, kafeterya ve fitness salonu bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Deluxia Park Residence konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Ceviz Yolu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. D-100 otoyoluna ve Esenkent metro istasyonuna oldukça yakın mesafededir. Maltepe Park AVM yürüme mesafesinde yer almaktadır. Üstelik merkezi konumu itibariyle diğer pek çok alışveriş merkezine yakın konumdadır. Bununla birlikte çevresinde pek çok okul ve hastaneye kolayca ulaşmak mümkündür.

Deluxia Park Residence fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Net 40 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 daireler 3.596.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Söz konusu proje henüz inşaat aşamasında olup 2023 yılının 2. Çeyreğinde teslimlerinin yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…