Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Deluxia Park Residence satışa çıktı

Teknik Yapı tarafından İstanbul ili, Kartal’da hayata geçirilen yeni projesi Deluxia Park Residence 339 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İki ayrı projeden meydana gelen Teknik Yapı’nın yeni projesinin Kartal’daki etabı olan Deluxia Park Residence satışa sunuldu. Projenin bir diğer etabı ise Deluxia Park Business adını taşıyor. Dragos Çayı’nın Kartal tarafında kalan kısmında Deluxia Park Residence, Maltepe tarafında kalan kısımda ise Deluxia Park Business projeleri hayata geçirilecek. Her iki projenin toplamında 812 adet bağımsız bölüm yer alacak.

7 bin 157 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesi 1 adet 35 katlı rezidans bloğu, 2 adet 6’şar katlı 2 ofis bloğu olmak üzere 3 adet bloktan meydana geliyor. Rezidans kulesinde toplam 364 adet homeofis özelliğine sahip rezidans daireler yer alıyor. Ofis bloklarında ise toplam 34 adet ticari ünite yer alıyor.

Deluxia Park Residence projesinde açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuz, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Deluxia Park Residence fiyatları ne kadar?

50,74 metrekare ile 122,30 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki rezidans daire fiyatlarının 339 bin liradan başladığı Deluxia Park Residence Maltepe projesinde lansman özel yüzde 5 indirimin dışında ayrıca peşin veya kredili alımlarda (baz oranlar) +yüzde 10 indirim uygulanacak.

Deluxia Park Residence projesinde metrekare fiyatlarının 6 bin 380 liradan başlıyor. Deluxia Park Residence projesinin 36 ayda tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Deluxia Park Business projesi ise 2017 yılının üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak. 35 katlı tek kuleden meydana gelen Deluxia Park Business projesi toplam 414 adet ofisten meydana geliyor.

Deluxia Park Residence ödeme seçenekleri

Yüzde 5 peşinat ile daire almak isteyenlere, liste fiyatı üzerinden lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanacak. Bu seçenekte, 1’er yıl ara ile her biri daire bedelinin yüzde 10’u oranında 2 ara ödeme, yüzde 75’lik kısım için, 24 aya kadar sıfır faiz, 120 aya kadar ise kampanyalı faiz oranları (%0,24-%0,73) ile kredi kullandırılabilecek.

Yüzde 10 peşinat ile 120 ay vade seçeneğiyle daire almak isteyenlere liste fiyatından yüzde 5 indirim yapılacak. Toplamda 36 aya varan ve her biri daire fiyatının yüzde 5’i oranında 3 ara ödeme olacak. Yüzde 75’i banka kredisine açık ödemelerde 24 aya kadar sıfır faiz avantajı da sunulacak.

Yüzde 40 peşinat ile daire almak isteyenlere 60 ay sıfır faiz kapsamına giren bu seçenekte sadece sözleşme tarihini takip eden 12. ayda daire fiyatının yüzde 10 miktarında ara ödeme yapacak.

Tel: 444 10 08

Tasinmazhaber.Com