Kategoriler
Proje Haberleri

Deluxia Park Residence satışları devam ediyor

Deluxia Park Residence projesi İstanbul İli, Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu rezidans projesi Teknik Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projedeki rezidans tipleri, büyüklükleri, teslim tarihi, ödeme planı ve fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Rezidans projesi 7 bin 157 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Maltepe rezidans projesinde toplam 364 adet rezidans bulunmaktadır. Bu rezidans daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde tasarlanmıştır.

Projenin özellikleri neler?

Teknik Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje 7 bin 157 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Rezidans konsepte sahip proje içerisinde 35 katlı kule blok yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde 6 katlı iki adet ofis bloğu yer almaktadır. Bu projede ofis ve rezidans olarak toplam 364 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

3 adet blokta ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire ve ofisler yer almaktadır. Satışa sunulan 1+1 dairelerin 6 farklı tipte tasarlanmıştır. Ayrıca 1+1 tip dairelerin net büyüklüğü 43.33 metrekare olmaktadır.

2+1 tip daireler ise 2 farklı tipte tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin net büyüklüğü 56.81 metrekare olmaktadır.

3+1 tip daireler ise toplam 3 farklı tipte tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip dairelerin net büyüklüğü 82.57 metrekare olmaktadır.

Deluxia Park Residence projesinde sosyal tesisler de yer almaktadır. Bu kapsamda projede açık yüzme havuzu, Türk Hamamı, sauna yer almaktadır. Ayrıca projede kafeterya, fitness salonu, kapalı otopark, 7/24 saat güvenlik hizmeti yer almaktadır.

Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir.

Hayata geçirilen proje İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Ceviz Yolu Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje D-100 otoyoluna ve Esenkent metro istasyonuna yakın bir mesafede yer almaktadır.

Deluxia Park Residence projesi bunların dışında ayrıca Maltepe Park AVM’ye de yürüme mesafesinde yer almaktadır. Merkezi bir lokasyonda yer alması nedeniyle diğer pek çok alışveriş merkezine de yakın bir konumda yer almaktadır. Bununla birlikte çevresinde eğitim kurumları ve hastaneler de yer almaktadır.

Deluxia Park Residence fiyatları ne kadar?

Rezidans fiyatları, tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatları, rezidansların bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir.

Net 43.33 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 rezidansların fiyatları 7.201.000 TL ‘den başlamaktadır.

Söz konusu proje henüz inşaat aşamasında olup 2024 yılının 3. Çeyreğinde teslimlerinin yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Proje Künyesi

Firma: Teknik İnşaat
Teslim Tarihi: 2024 – 3. Çeyrek
Konut Tipi: Rezidans
Rezidans Sayısı: 364
Kat Sayısı: 35
Asansör: İnsan
Otopark: Açık, Kapalı
Isıtma: Merkezi
Adres: Cevizli Tugay Yolu Caddesi No:22 Maltepe / İstanbul

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir