Kategoriler
Emlak Haberleri

Deluxia Park Residence’ta şimdi al 12 ay sonra öde

Teknik Yapı tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesinde hayata geçirilen Deluxia Park Residence projesinde yeni ödeme kampanyası başladı.

Teknik Yapı Deluxia Park Residence projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

7 bin 157 metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Deluxia Park Residence projesi 35 katlı tek blokta toplam 364 adet lüks dairelerden meydana geliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde toplam üç tip dairelerin yer aldığı Deluxia Park Residence projesinde daire alanları ise 51 metrekare ile 122 metrekare arasında değişiyor.

2020 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Deluxia Park Residence projesinde fiyatlar ise 399 bin TL’den başlıyor.

Deluxia Park Residence projesinde açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuz, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olma fırsatı sunulan Deluxia Park Residence projesinde saireni şimdi alıyorsun ödemeye ise 12 ay sonra başlıyorsun. Projede 60 ay vade sıfır faizle daire sahibi olma imkanı bulunurken, yüzde 5 peşin ve 72 ay yüzde 0,43 faiz oranı ile de daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Tel: 444 10 08

Tasinmazhaber.Com