Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Country ödeme planı

İsminden de anlaşılacağı gibi Demir İnşaat firmasının imzası ile Demir Country projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İstanbul ilinin Beylikdüzü ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen proje on bir katlı bloklardan meydana geliyor. Proje bünyesinde bin 200 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Site konsepti içerisinde alıcılarına sunulan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor. Proje, bu yönü ile de dikkat çekiyor. Demir Country projesinde yer alan konutlar bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek nitelikte hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki ticari konut ve dairelerin büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Demir Country projesinde konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 137 metrekare, 171 metrekare ve 175 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Demir Country projesinde yer alan 2+1 konutlar 489 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 631 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen projeden konut sahibi olmak isterseniz vadeli olarak taksitle ev sahibi olabilirsiniz. Demir Country projesinde bulunan konutlar için 36 ay vade imkanından faydalanabilmeniz mümkün. Üstelik herhangi bir peşinat ödemenize gerek yok.

Konutların alıcılarına 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.