Kategoriler
Proje Haberleri

Demir Life Park son daireleri satışta

Demir Life Park konut projesi Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Osmaniye’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde A ve B blok olmak üzere 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda toplam 45 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kardeşler İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında A ve B olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 45 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Proje içerisinde 2000 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı spor salonu, çocuk oyun parkı, basketbol sahaları ve kamelyalar yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, özel tasarım lake mutfak dolabı, 2 adet damperli duşakabin, kiler, özel tasarım vestiyer, 3 adet klima tesisatı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Suya dayanıklı 32. sınıf derzli parke ile duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca özel tasarım salon ve oturma odasında ahşap TV bölümleri yer almaktadır.

Demir Life Park konumu hakkında

Proje, Osmaniye’nin Merkez İlçesi Alibeyli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Çevresinde market, park, spor salonu, sağlık kurumları ve cami yer almaktadır. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Demir Life Park fiyatları ne kadar?

Demir Life Park projesinde son daireler yer almakta olup fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (328) 880 00 11 veya 0 (542) 328 09 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…