Kategoriler
Proje Haberleri

Demirbağ Residence 1 avantajlı ödeme imkanıyla satışta

Demirbağ Residence 1 projesi avantajlı ödeme seçenekleri ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Riba Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. 3.685 metrekarelik proje alanı içerisinde 2 blok ve 59 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kaliteli malzemeler kullanılarak geliştirilen proje 3.685 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı 2 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 59 adet lüks yapıda daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, sauna, hamam, spor sahası, fitness merkezi ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Resepsiyon lobi, jeneratör, fiber internet, kablo TV, uydu, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği bulunan konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, klima ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Demirbağ Residence 1 konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almakta olup Antalya’nın yeni yaşam merkezi Altıntaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Hava alanına ve turizm ve oteller bölgesine 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Üstelik çevresinde okul, market, restoran gibi birçok alan bulunmaktadır. Denize olan uzaklığı ise yaklaşık 5 dakikadır.

Demirbağ Residence 1 fiyatları ne kadar?

Demirbağ Residence 1 projesi yatırıma uygun ve kira getirisi yüksek bir projedir. Yüzde 50 peşin, yüzde 50 ise 5 ay TL vadeli ödeme fırsatı sunulmaktadır. Brüt 55 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 85 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (552) 913 33 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…