Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz İstanbul Marina Evleri hemen teslim

Deniz İstanbul Marina Evleri projesi İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde deniz manzaralı lüks villalara sahiptir. Söz konusu proje Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Avrupa Yakası’nın gelişen lokasyonu olan Beylikdüzü, hemen teslim durumda konut arayışında olanlar için pek çok seçenek sunmaktadır. 65.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde ikiz ve müstakil 87 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Keleşoğlu Holding güvencesi ile Avrupa Yakası’nın gelişen bölgesi olan Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje 65.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde ikiz ve müstakil olmak üzere tamamı deniz manzarasına sahip toplam 87 adet villa yer almaktadır. Her biri tripleks olan bu villalar 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik villaların büyüklüğü brüt 453 ile 619 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 3-4 araç kapasiteli kapalı otopark alanı mevcuttur.

Ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, güneşlenme terası bulunmaktadır. Ayrıca projede su sporları kulübü, binicilik kulübü, spor ve yaşam kulübü de yer almaktadır. Projenin, iki yaşam katına ek olarak hobi alanı olarak kullanılabilen geniş bir bodrum katı mevcuttur. Bununla birlikte asansör, sauna ve buhar odası da villaların dikkat çeken özelliklerinden yalnızca birkaçı. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her bir villa geniş bahçeler, teras ve balkonlara sahiptir. Bunun yanı sıra ebeveyn banyoları, giyinme odaları, kiler alanları gibi pek çok donanım yer almaktadır.

Deniz İstanbul Marina Evleri konumu hakkında

Her bir villası deniz manzarasına sahip proje İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Marmara Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yakuplu Marina’ya en yakın proje olarak öne çıkan proje kafe, restoran, alışveriş merkezleri, eğitim ve sağlık kurumları açısından dikkat çekmektedir. Üstelik Deniz İstanbul’un üçüncü etabını oluşturan proje, içerisinde marina, hastane, kafe, restoran, alışveriş merkezi, otel, kumsal, cami ve okul gibi pek çok alan bulunmaktadır. Metrobüse 7, Atatürk Havalimanı’na ise 20 dakika uzaklıktadır. Ayrıca bölgenin yatırım değeri en yüksek projelerinden biri olmasıyla oturum amacıyla olduğu kadar yatırım amacıyla da beklentileri yüksek oranda karşılamaktadır.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyatları ne kadar?

Deniz İstanbul Marina Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 533 metrekare olan 5 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 44.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 619 metrekare olan 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 51.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 41 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…