Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Deniz İstanbul Sedef Konakları satışlara devam ediyor

Deniz İstanbul Sedef Konakları, Keleşoğlu Holding imzasıyla Beylikdüzü’nde yükseldi. Deniz İstanbul projesinin son etabı olarak hayat bulan konutlar, 22 adet konut ve 22 adet villa olmak üzere toplamda 44 konuttan meydana gelmiştir. “Şehrin Marinalı Tek Kasabası” sloganıyla öne çıkan konutların satışları an itibariyle devam ediyor.

Deniz İstanbul Sedef Konakları proje özellikleri

Deniz İstanbul projesi altında devam eden Sedef Konakları, toplamda 44 adet konuttan oluşmaktadır. Proje kapsamında alıcıların seçeneklerine sunulan 22 konutun 3+1 ve 4+1 dairelerden oluştuğu; villa seçeneklerinde ise 4+1 ve 6+1 konutların yeni alıcılara kapı açtığı duyuruldu. 44 konutun boyutları 193 metrekareden başlarken, alıcıların tercihine göre 347 metrekareye yükseliyor.

Deniz İstanbul Sedef Konakları, geniş balkon ve kullanışlı odaları ile adından söz ettirmeye devam etmektedir. Yüksek peyzaj alanı sayesinde yeni tüketici isteklerine rahatlıkla yanıt veren konutlar, huzurlu yaşam mottosu altında alıcıları ihya ediyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Açık ve kapalı otoparkları, 7/24 güvenlik hizmetleri sayesinde son derece güvenli bir yaşam alanına sahip olan site sakinleri, ‘midclubs’a yakınlığı ile günlerini konforlu yaşama dönüştürüyor. Mercan Konakları projesinde değer verilen lüks ve konforun, Deniz İstanbul projesinde yeniden buluştuğu gözden kaçmazken, getirilen yenilikler konutlara prestij kazandırmaktadır.

Marina Evleri konseptinin devam ettirildiği yeni konut projesinde, konutlar geniş bahçeleri, sessiz ve huzurlu manzarası ile tercihlerde ilk sıraya yerleşiyor. Ayrıca sauna, fitness merkezi gibi alanlarla sağlıklı yaşamı bünyelerine nakşeden bireyler, çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları sayesinde küçükleri mutlu edebilecek.

Bina iç özellikleri arasında su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunmaktadır. Ankastre beyaz eşyalara sahip olan konutların depo/kiler gibi alanları ev halkına kullanışlı alanlar kazandıracak. Aynı zamanda ebeveyn banyosu ve giyinme odası ile kişisel alanların korunduğu özel yaşam alanında geniş balkonlar 7’den 70’e herkesi mutlu etmek için var.

Projede yer alan daire fiyatları

Deniz İstanbul Sedef Konakları projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. En düşük konut fiyatının 2 milyon 250 bin TL’den başladığı projede, alıcılar isteklerine uygun evleri 6 milyon 500 bin TL’ye varan rakamlarla alabilecek.

İletişim: 444 41 51