Kategoriler
Toki Haberleri

Denizli Bozkurt İnceler Toki kura sonuçları

Denizli Bozkurt İnceler Toki kura sonuçları kura çekilişi ile birlikte belli olacaktır. Bu toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Denizli Bozkurt İnceler 2. Etap Konut projesi kapsamında konutların kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde toplam 158 adet konut yer almaktadır. Bu konutların ise toplam 17 konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 17 adet konutun ise 12 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 5 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 11 Ekim 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Denizli Bozkurt İnceler Konut projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Denizli Bozkurt İnceler Toki Konutları kura çekilişi

Bu Denizli Bozkurt İnceler Konut projesinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 11 Ekim 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 11 Ekim 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacaktır. Ve ayrıca Denizli Bozkurt İnceler Toki Konutları projesinde toplam 17 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 17 adet konut için başvurular yapılmıştır.

Toplu konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 88.36 ve 85.98  metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca projedeki 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 102 ve 103.76 metrekare büyüklüğündedir. Konutların fiyatlarına baktığımızda ise 2+1 tip konutların fiyatları 964.745,96 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1.392.673,57 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Denizli Bozkurt İnceler Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 11 Ekim 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Denizli Bozkurt İnceler Toki Konutları projesindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki kura sonucu sorgulama sayfası için tıklayınız…

Denizli Bozkurt İnceler Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…