Kategoriler
Proje Haberleri

Dev Park Şahinbey hemen tapu teslim

Dev Park Şahinbey konut projesi Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Dev Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen 2 blokta 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dev Group güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 97 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, spor alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Çok amaçlı toplantı salonları ve ferah bina girişiyle dikkat çekmektedir.

Çift asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ferah odalar, geniş balkon, vestiyer, kiler, duvar kağıdı uygulaması, gömme dolap ve çeşitli mobilya gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Dev Park Şahinbey konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Abdülhamit Han Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca merkezi konumda yükselen projede konutlar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dev Park Şahinbey fiyatları hakkında

Hemen tapu hemen teslim durumundaki Dev Park Şahinbey projesinde konutlar yüksek kredi kullanımına uygundur. Üstelik brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 065 77 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…