Kategoriler
Proje Haberleri

Dev Park Şahinbey satışları devam ediyor

Dev Park Şahinbey projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Abdülhamit Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Dev Group firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu proje 2 bloktan oluşmaktadır. Güvenliğin üst düzeyde olduğu site içerisindeki konutlar sizlerin ilgisini çekecek özelliklere sahiptir. Çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlarda bulundurmaktadır. Ayrıca geniş balkonu ve yüksek tavanlarıyla şık bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Kamelyaları ve spor alanları da avantaj sağlayan özelliklerindendir. Geniş mutfağı da dikkat çeken özelliklerindendir. Bu evlerde çift asansör girişi mevcuttur. Çok amaçlı toplantı salonları ve ferah bina girişiyle her ihtiyacınızı karşılayabilmektedir.

Dev Park Şahinbey konumu hakkında

Kocaeli’nde yer alan bu projedeki evler şehir merkezine oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir. Şehir merkezine yakın olması sizlerin ihtiyaçlarınızı kolay bir biçimde sağlamanıza yarayabilmektedir. Aynı zamanda anayola yakın olması da ulaşım bakımından sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Dev Park Şahinbey fiyatları hakkında

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda brüt 155 metrekare, net 125 metrekare olan dairelerin fiyatları genel olarak 630 bin liradan başlamaktadır.

Dev Park Şahinbey projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (532) 065 77 27 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…