Kategoriler
Proje Haberleri

Dia Centro Topkapı ön talep topluyor

Dia Centro Topkapı projesi Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığı ile hayata geçiyor. Ön talep toplama sürecinde olan proje İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi’nde yer almaktadır. 15.609 metrekarelik arsa alanı üzerinde 254 adet daire ve 33 adet ticari ünite bulunmaktadır. Dairelerin ise 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen proje, 15.609 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan proje kapsamında 254 adet daire ve 33 adet ticari ünite yer almaktadır. Üstelik daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Radye temel atılan projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde konumlanacak olan projede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Binada asansör sistemi yer alacaktır. Bununla birlikte her dairede ebeveyn banyosu ve ferah balkonlar yer alacaktır. Proje, 233 milyon 622 bin 901 TL yatırımla hayata geçirilecektir. Üstelik bu yatırım ile bölgenin en prestijli projesi olmayı hedeflemektedir. Konut, sosyal alanlar ve ticari ünitelere sahip projenin inşaat çalışmaları yakın zamanda başlanması planlanmaktadır.

Dia Centro Topkapı konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Zeytinburnu İlçesi Maltepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstanbul’un merkezi olan Topkapı’da yükselen proje, bölgenin en prestijli projesi olmayı hedeflemektedir.

Dia Centro Topkapı projesi ön talep toplama aşamasındadır. Bu noktada projenin tüm detayları henüz açıklanmamıştır. Bununla birlikte fiyat bilgisi ve ödeme seçenekleri de belli değil. İlerleyen günlerde projeye dair bütün detaylar belli olacaktır.

Bu proje hakkında bilgi almak için 444 0 461 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…