Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Beylikdüzü satışlar devam ediyor

Diamond Beylikdüzü projesi dikkat çeken mimari yapısı ile İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Lotus Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Lotus Yapı imzası taşıyan projede her biri 8 katlı olmak üzere modern yapıda 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu bloklarda toplam 104 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte 8 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için tahsis edilmiş kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatılar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte geniş ve tasarım peyzaj alanları yer almaktadır.

Dış özellikler içerisinde kapıcı hizmeti, asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özellik yer almaktadır. Tüm dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefon uygulamasından akıllı kapı ve pencere alarm sistemini, elektrik, su ve doğalgaz sistemlerinin kontrolünü yapma fırsatı sağlanmaktadır. Üstelik projedeki tüm dairelerin mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Diamond Beylikdüzü konumu hakkında

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde hayata geçirilen proje Adnan Kahveci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayrıca bahsi geçen projede konutlar doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında market, semt pazarı, hastane, sağlık ocağı, park alanı, yeşil alanlar ve okullar bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Diamond Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

2022 yılının son çeyreğinde yaşamın başlamış olduğu Diamond Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 100 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(212) 423 11 23 veya 0(541) 807 82 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…