Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Şile Haziran 2024’te teslim

Diamond Şile projesi modern ve özgün mimari tasarımı ile Taş Villa Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje firmaya ait 3 Diamond markasının üçüncüsü olarak inşa edilmektedir. Projenin konumu ise İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. 2.364 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 5 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 dubleks villa tiplerinden oluşmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Taş Villa Yapı İnşaat firması güvencesi ile yaşama geçirilen proje 2.364 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında modern ve özgün mimari tasarıma sahip 5 adet dubleks villa yer almaktadır. Bu villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks villalar brüt 212 metrekare büyüklüğü sahiptir. Ayrıca bu villalar net 191 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır.

Söz konusu konut projesinin çevresi 1 metre beton duvar ve onun üstünde 1,5 metre panel çit ile dıştan giriş güvenli duruma getirilmektedir. 7/24 kayıtta olan güvenlik kameraları ile çevre ve iç güvenlik sağlanmaktadır. Her villaya özel olarak açık otopark alanı yer almaktadır. Bununla birlikte site içerisinde 20 araçlık misafir otoparkı mevcuttur. Her villaya özel müstakil, açık yüzme havuzu yer almaktadır. Villalarda çamaşır odası, teras alanı ve kiler alanı gibi pek çok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra tüm konutlarda ebeveyn banyosu ile birlikte toplam 4 adet banyo bulunmaktadır.

Diamond Şile konumu hakkında

İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer alan proje Çayırbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin yakın çevresinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok zincir market bulunmaktadır. Aynı zamanda otobüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Diamond Şile fiyatları ne kadar?

Diamond Şile projesinde konut fiyatları bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 212 metrekare olan 3 artı 1 dubleks villaların fiyatı 8.500.000 TL ile 11.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 675 78 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…