Kategoriler
Proje Haberleri

Didim Sağtur Villa Oliva 4.Etap satışta

Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Tolan Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks dubleks villaları ile dikkat çekmektedir. Didim Sağtur Villa Oliva 4.Etap konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Didim konut projesi Hisar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 32 adet villadan meydana gelmektedir. Projedeki villaların her biri deniz ve havuz manzarasına sahiptir. Villalar akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan telefonla kontrol altına alınabilmektedir. Ayrıca villa içleri Amerikan mutfak, intercom sistemi, panjur, teras, hırsız alarmı, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra site içerisinde 2 adet yüzme havuzu, ortak bahçe, peyzaj alanları, 7/24 özel güvenlik gibi olanaklar yer almaktadır. Evcil hayvanlara 7/24 uzman veteriner hekim desteği bulunan projede pek çok olanak bir arada sunulmaktadır.

Müstakil bahçeye sahip olan villalar alıcılara tanıtılmış olup, içlerinin ultra lüks donatılması planlanmaktadır. Didim Sağtur Villa Oliva 4.Etap konut projesinde villaların tanıtımı yapılmış olup olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca proje kapsamında dubleks ve çatı katı alternatifleri de bulunmaktadır.

Didim Sağtur Villa Oliva 4.Etap fiyatları ne kadar?

Aydın konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan;

Brüt 137 metrekare alana sahip 3+1 tip villalar ise 85 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Ayrıca villalar konumuna göre deniz ve havuz manzaralıdır. Konum ve manzaraya göre de fiyatlandırma yapılmaktadır. Fiyatlar Euro bazında olup güncel kura göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Didim Sağtur mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca villa projesi mavi bayraklı kumsallara yürüme mesafesindedir. Doğayla iç içe ve full deniz manzaralı olan proje şehir merkezine de 5 dakikalık mesafede olup, minibüs anayolu üzerindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0549 543 50 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…