Kategoriler
Proje Haberleri

Dikencik Penta Bursa Haziran 20023’te teslim

Dikencik Penta Bursa projesi kaliteli yaşam alanları ile Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Kent İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 15,765 metrekarelik arazi üzerinde 8 blok ve 113 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kent İnşaat A.Ş. güvencesi ile yaşama geçirilen proje 15,765 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere 8 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 113 adet daire ve 29 adet dükkan yer almaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 217 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Modern mimariye sahip bu konut projesinde, kazık temel uygulamasıyla inşa edilmiştir. Her daireye bağımsız 2 araçlık kapalı otopark alanı yer almaktadır. 4,5m2 depo alanı verilmektedir. Proje kapsamında 10.000 metrekarelik yeşil alanlar ve sosyal alanlar yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness salonu, basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır. Tüm daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Aynı zamanda tüm dairelerde ocak, fırın, davlumbaz, banyo dolapları, vestiyer ve giyinme odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ithal asansör, renkli PVC doğrama gibi modern özelliklerle donatılmıştır.

Dikencik Penta Bursa konumu hakkında

Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer alan proje Ahmet Yesevi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konutlar sadece şehir merkezine yakın olmakla kalmayıp aynı zamanda doğaya, parklara ve yeşil alanlara da sahiptir. Çevresindeki alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, semt pazarları, spor salonları ve marketler, günlük hayatınızı kolaylaştıracak. Ayrıca, sağlık konusunda da rahat edeceksiniz; hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Tren istasyonu, dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dikencik Penta Bursa fiyatları ne kadar?

Dikencik Penta Bursa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 217 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 7.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 443 23 33 ve 0 532 672 51 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…