Kategoriler
Proje Haberleri

Divan Residence İzmir bankasız, kefilsiz ödeme fırsatı

İzmir’de başlatılan kentsel dönüşümde bir yeni proje daha hayata geçirilmektedir. Bu kapsamda Teknik Yapı İzmir’deki kentsel dönüşümde bir yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştır. Teknik Yapı’nın bu bölgedeki projesi Divan Residence İzmir projesi olarak tanıtılmıştır. Konut projesi Teknik Yapı tarafından inşa edilecektir, ancak bittikten sonra proje Koç Grubu tarafından işletilecektir. Satışların başladığı konut projesi İzmir İli, Konak İlçesi, Alsancak’ta yer almaktadır. Projenin özellikleri, nerede olduğu, satılık daire fiyatları, teslim tarihi, ödeme planı hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

İzmir konut projesi Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. 173 metre uzunluğunda 50 katlı bir rezidans blok yükselmektedir. Söz konusu bloktaki daireler Koç Grubu’nun Divan Residence markası ile işletilecektir. Ayrıca proje içerisinde 12 ve 13 katlı iki blok daha bulunmaktadır. 50 katlı bir rezidans bloğu 173 metre yüksekliğe sahiptir.

Konak konut projesi kapsamında toplam 674 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere dört farklı tipte mesken seçenekleri bulunmaktadır.

İzmir’de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projedeki dairelerin büyüklükleri 76.41 metrekare ile 284.7 metrekare arasında değişmektedir. Söz konusu projede yer alan 1 artı 1 konutların büyüklükleri brüt 76.41, 76.71 ve 114.49 metrekare olmak üzere üç farklı tipte tasarlanmıştır. 2 artı 1 meskenlerin büyüklükleri tek tip ve brüt 94.65 metrekaredir. 3 artı 1 evlerin büyüklükleri brüt 214.36 ile 222.66 metrekare olmak üzere iki tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 4 artı 1 konutların alanları ise tek tip ve brüt 284.70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca bu proje deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, restoran ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Blokta geniş asansör sistemi yer almaktadır. Üstelik ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, giyinme odası ve balkon gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Divan Residence İzmir nerede?

Konut projesi İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Projenin satış ofisi ise Umurbey, Şehitler Caddesi, No:149 Alsancak – Konak / İzmir adresinde bulunmaktadır.

İzmir konut projesi saat kulesine 15, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 20 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. Ayrıca proje Seferihisar’a 45 Alaçatı’ya 50 dakika ve ayrıca Çeşme’ye de proje 55 dakika uzaklıktadır.

Divan Residence İzmir satılık daire fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde bankasız ve kefilsiz, yüzde 0.99 faiz oranı ile 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Projede satılık konut fiyatları ise 2 milyon 655 bin TL’den başlamaktadır. Konutların metrekare birim fiyatı ise yaklaşık 50 bin TL’dir.

Divan Residence İzmir teslim tarihi ne zaman?

Söz konusu konut projesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Proje 9 bin 319,46 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Bu kapsamdan konut projesinin 2026 yılı üçüncü çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje ile ilgili detaylı bilgi için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…