Kategoriler
Proje Haberleri

Divan Residence İzmir lansmana özel fırsatlarla satışta

İzmir konut projesi Teknik Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi tamamlandığında ise projenin işletmesini ise Koç Grubu yapacaktır. İzmir İli, Konak İlçesinde yer alan Divan Residence İzmir projesinin tanıtımı gerçekleştirilmiştir. Proje nerede yer alıyor? Satılık daire fiyatları ne kadar? Teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konak, Ege Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Konut projesi 50 katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. 173 metre uzunluğa sahip konut projesinde toplam 674 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

İzmir’de Ege Mahallesi’nde yapılacak proje tamamlandığı zaman Koç Grubu tarafından işletilmesi planlanmaktadır. 50 katlı konut bloğunun dışında ayrıca 12 ve 13 katlı iki adet blok da yer almaktadır. Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 78.97 metrekare ile 522.24 metrekare arasında değişmektedir.

Daire büyüklükleri detaylarına baktığımızda ise 1+1 tip daireler brüt 78.97 ile 114,49 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler brüt 94.65 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler  brüt 214.36 ile 222.66 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır. 4+1 tip daireler brüt 284.70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ege Mahallesi’nde (Alsancak bölgesinde) hayata geçirilecek projede 422 adet residence daire, 4 adet ticari ünite yer almaktadır. Proje 9 bin 319,46 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde yükselecektir.

Divan Residence İzmir projesinin tanıtım toplantısında Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım bir konuşma yapmıştır. Durbakayım yaptığı konuşmada kentsel dönüşümün İzmir için çok önemli olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle de projenin en önemli özelliğinin ise deprem güvenliği olduğunu belirtmiştir.

Divan Residence İzmir fiyatları ne kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin metrekare satış fiyatı yaklaşık 50 bin TL olarak belirlenmiştir. Söz konusu konut projesinde satılık daire fiyatları ise 2 milyon 655 bin liradan başlamaktadır. Ayrıca lansmana özel olarak daire fiyatlarında yüzde 15 indirim fırsatı sunulmaktadır.

Ödeme planı kapsamında bakıldığında ise  banka ve kefil olmadan 36 aya varan vade imkanı sunulmaktadır. Aylık yüzde 0.99 faiz oranı ile ödeme yapma imkanı bulunmaktadır. Teslim tarihi olarak ise projenin 2026 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Konut projesi içerisinde sosyal alanlar yer almaktadır. Projede ayrıca açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde açık otopark, kapalı otopark alanları yer almaktadır. Bunların dışında yine 550 metrekare yeşil alana yer almaktadır.

Divan Residence İzmir nerede?

Konut projesi İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Kültür Park’a ve Kordon’a 5 dakika, Konak Pier’e 10 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca konut projesi saat kulesine 15, Adnan Menderes Havalimanı’na 20, Seferihisar’a ise 45 dakika mesafededir. Alaçatı’ya 50 dakika ve ayrıca Çeşme’ye de proje 55 dakika mesafede yer almaktadır.

Bu konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…