Kategoriler
Proje Haberleri

DNR Park Yunuseli satışları başladı

DNR Park Yunuseli projesi nezih bir bölgede konforlu yaşam alanları ve son teknolojiye uygun yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özemin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 50 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özemin İnşaat firması tarafından geliştirilen projede 2 blok ve toplam 50 adet daire yer almaktadır. A blokta 26 adet daire, B blokta ise 24 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen dairelerin 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daire ile 2 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal aktivite alanları içerisinde; açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, basketbol sahası ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Islak zeminlere birinci sınıf seramik, diğer odalara ise birinci sınıf derzli parke uygulaması yapılmaktadır.

DNR Park Yunuseli konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Nezih bir bölgede yükselen proje hem yatırıma hem de oturuma uygun ferah ve konforlu bir konumda yer almaktadır.

DNR Park Yunuseli fiyatları ne kadar?

DNR Park Yunuseli projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 140 metrekare olan 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (542) 161 61 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…