Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Evleri Kepez projesinde anahtar teslim

Doğa Evleri Kepez projesinde hem yatırıma hem oturuma uygun olarak masrafsız anahtar teslimi yapılmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje BLK Tasarım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bloklarda ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

BLK Tasarım İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede 2 adet blok yükselmektedir. Ferah ve kullanışlı dairelere sahip bloklarda 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekare ile 95 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye öze açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde peyzaj çalışması ile birlikte kamelyalar bulunmaktadır. Sığınak, asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. High Glas mutfak dolapları, duşakabin, panjur sistemi, PVC doğrama ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Doğa Evleri Kepez konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Kepez İlçesi Göçerler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni yapılan şehir hastanesi karşısında ferah bir konumda yükselmektedir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs, otobüs durakları ve tramvay yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Doğa Evleri Kepez fiyatları ne kadar?

Doğa Evleri Kepez projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Söz konusu projede masrafsız anahtar teslimi yapılmaktadır. Brüt 80 ile 95 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.350.000 TL ile 1.800.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (242) 221 58 88 veya 0 (532) 433 78 14 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…