Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Evleri Rize güncel fiyatlarla satışta

Doğa Evleri Rize konut projesi isminden de anlaşılacağı üzere Rize’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Vira Konut İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.200 metrekarelik proje alanı üzerindeki tek blokta 44 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler olmak üzere hepsi köşe daire olmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vira Konut İnşaat güvencesi ile sahiplerini bekleyen proje 2.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 11 katlı tek blok yükselmektedir. Toplam 44 adet daire yer alan bloktaki her katta 4 adet daire konumlanmıştır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler olmak üzere hepsi köşe daire olmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur.

Ortak kullanım alanı içerisinde çocuk oyun alanları ve spor salonu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte optik okuyuculu, görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, beyaz eşya, ebeveyn banyosu, jakuzi ve otomatik panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Doğa Evleri Rize konumu hakkında

Proje Rize’nin Merkez İlçesi İslampaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa, deniz ve şehir manzaralıdır. Üstelik 4 artı 1 dairelerin tamamı deniz manzarasına hakimdir. Çevresinde alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, eczane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçları yakın konumda yer almaktadır.

Doğa Evleri Rize fiyatları ne kadardır?

Doğa Evleri Rize projesindeki dairelerin fiyatları kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmıştır. Brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (506) 183 33 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…