Kategoriler
Proje Haberleri

Doğa Park Bahçecik 2 satışları başladı

Doğa Park Bahçecik 2 projesi isminden de anlaşılacağı üzere Yavuz İnşaat’ın 2. Etap projesi olarak yaşama geçirilmektedir. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. 3.441 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuz İnşaat imzası taşıyan proje 3.441 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 10 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 tanesi 3 artı 1, 6 tanesi ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 172 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Tüm villalar 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Her villaya özel 2araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Proje alanının 2.400 metrekarelik bir kısmı yeşil alanlara ayrılmıştır. Bununla birlikte her villaya ait müstakil bahçe kullanım alanı bulunmaktadır.

Bahçelerin büyüklüğü 133 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgazlı yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Projedeki tüm villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Tüm villalarda geniş yapıda teras alanları yer almaktadır.

Doğa Park Bahçecik 2 konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Seymen Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik villalar benzersiz bir deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. İzmit’e 8 dakika, Başiskele Sahili’ne ise 2 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte en yakın süper market 1 dakika, toplu ulaşım 1 dakika, kreş 4 dakika, özel eğitim kurumu 5 dakika mesafededir. Deniz ulaşımı 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı 40 dakika ve şehirlerarası otogar 10 dakikalık bir mesafededir. AVM 8 dakika, cami 2 dakika ve sağlık ocağı 2 dakika gibi kısa bir mesafede yer almaktadır.

Doğa Park Bahçecik 2 fiyatları ne kadardır?

Sınırlı sayıdaki villaları ile sahiplerini bekleyen Doğa Park Bahçecik 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 172 metrekare olan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte brüt 210 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 4.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(262) 343 50 53 veya 0(532) 320 46 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…