Kategoriler
Proje Haberleri

Doğaköy Premium Evleri hemen teslim

Doğaköy Premium Evleri projesi yalnızca bir yazlık değil, birikimlerinize değer katacak bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer alan proje Alkan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında iskanlı ve kat mülkiyetli 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan normal daireler ve dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alkan Yapı, 80 yılı aşkın piyasada modern ve sağlam yapılar inşa eden bir firmasıdır. Söz konusu firmanın kalite ve güvencesi ile yükselen projede 2 artı 1 normal daire ve dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Sitede güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik personeli hizmet vermektedir. Ayrıca, aracınızı park edebileceğiniz açık otopark alanı da mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor alanları gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Dairelerde konforlu bir yaşam için ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi özellikler bulunmaktadır. Üstelik yerden ısıtma sistemine sahip olan konutlar, soğuk kış günlerinde de sıcaklığı hissetmenizi sağlamaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemiyle de güvenliğiniz en üst seviyede tutulmaktadır. Mutfaklar modern bir tasarıma sahip olan Amerikan mutfak modeliyle donatılmıştır. Isıcam ve PVC pencere sistemleri sayesinde konforlu bir yaşamın keyfini sürebilirsiniz. Bununla birlikte, site içerisinde barbekü alanı ve kablo TV gibi ekstra özellikler de bulunmaktadır. Dairelerde seramik zemin uygulaması yapılmıştır, hem görsel açıdan hoş bir görüntü sağlarken hem de temizliği kolaylaştırmaktadır.

Doğaköy Premium Evleri konumu hakkında

Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde yer alan proje Kerpe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje denize 500 metre uzaklıkta olup 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. İlçe İstanbul’a 80 dakika, Adapazarı ve İzmit’e 30 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bununla birlikte projenin hemen yanında sırasıyla Kumcağız, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci Koyları ve plajları bulunmaktadır. Yakın çevresinde ise market, semt pazarı, cami ve sağlık ocağı mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları gibi toplu taşıma araçları yakın mesafede yer almaktadır.

Doğaköy Premium Evleri fiyatları ne kadardır?

Hemen teslim durumdaki Doğaköy Premium Evleri projesinde avantajlı fiyat ve ödeme seçenekleri mevcuttur. Üstelik komisyon ödemeden firmadan satış yapılmaktadır. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra araç takası yapılarak araç bedeli peşinat yerine sayılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (537) 484 41 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…