Kategoriler
Proje Haberleri

Doğuşkent hemen teslim

Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde Doğuşkent projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Ergünkent İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern ve yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Söz konusu olan proje zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da ayrıca avantaj sağlıyor. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen Doğuşkent projesi bünyesinde 196 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki konutlar 13 katlı olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Doğuşkent projesinde bulunan konutlar 1+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 67 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Doğuşkent projesinde bulunan 1+1 konutlar 425 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan proje kapsamında yaşama kazandırılan 3+1 konutların fiyatları da 620 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar merkezi lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Doğuşkent projesi Konak Mahallesi, Merkez Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.