Kategoriler
Proje Haberleri

Dolunay Aysira 3 hemen tapu teslim

Dolunay Aysira 3 projesi kaliteli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen proje Mimaran İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan deniz manzaralı daireler bulunmaktadır. Aralık 2022 tarihinde tamamlanan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mimaran İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede 13 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokların içerisinde her biri deniz manzarasına sahip 3 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 155 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Projede konutlar 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Tüm dairelere özel açık otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde kaliteli ortak alanlar ve peyzaj tasarımı yer almaktadır. 2 adet asansör sistemi, jeneratör, su deposu, 4k uydu sistemi gibi birçok özellik bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikler ile birlikte bireysel doğal gaz sistemi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmakta olup, akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Bununla birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde PVC doğrama ve laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Dolunay Aysira 3 konumu hakkında

Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer alan proje Dolunay Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik projedeki tüm daireler eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Projenin alt katında market yer almaktadır. Bu sayede temel ihtiyaçlarınızı doğrudan ve kolayca karşılayabilirsiniz. Dolmuş durakları ise yakın mesafede yer almaktadır.

Dolunay Aysira 3 fiyatları ne kadar?

Hemen tapu teslim durumundaki Dolunay Aysira 3 projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Brüt 125 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.249.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (532) 351 02 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…