Kategoriler
Proje Haberleri

Dora Suit 2 satışları başladı

Dora Suit 2 projesi full eşyalı ve yüksek kira getirisine sahip yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bayburt’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dora Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 4 katlı binada 2 artı 1 dubleks konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dora Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen proje kapsamında 4 katlı bir bina yükselmektedir. Bu bina içerisinde 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşan konutlar yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Projede spor alanı bulunmaktadır. Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Full eşyalı olan dairelerde mobilyalar ve beyaz eşyalar bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Dora Suit 2 konumu hakkında

Proje, Bayburt’un Merkez İlçesi Gençosman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yapımı devam eden 4.000 kişilik spor kompleksinin yan kısmında konumlanmaktadır. Üstelik daireler doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde yeşil alan ve park alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dora Suit 2 fiyatları ne kadar?

Dora Suit 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (850) 223 03 05 veya 0 (536) 430 64 12 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…