Kategoriler
Proje Haberleri

Dörtyol Galaksi kişiye özel avantajlı fiyatlarla satışta

Dörtyol Galaksi projesi bulunduğu bölgenin ilk ve tek kompleks sitesi olarak dikkat çekmektedir. Projenin konumu Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Öz Safa Yapı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 208 adet daire ve 25 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Öz Safa Yapı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 11 katlı olmak üzere modern bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 208 adet yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairlerin net büyüklüğü 145 metrekare olmaktadır. Site içerisinde özel güvenlik ve bariyerli giriş çıkışlar olacaktır. Bununla birlikte site çevresinde kamera sistemi olacaktır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 5.000 metrekarelik kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kadın ve erkek için ayrı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, hamam, buhar odası bulunmaktadır. Üstelik kamelyalar, çocuk oyun parkı ve süs havuzları yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isınma sistemi olarak doğalgaz aktiftir. Bununla birlikte her odada klima altyapısı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. PVC doğrama ve duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Ebeveyn banyosu, duşakabin, Hilton lavabo, gömme dolap ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Dörtyol Galaksi konumu hakkında

Proje, Hatay’ın Dörtyol İlçesi Çaylı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 3 cephesi yola bakan sitedeki bütün daireler her cepheden güneş almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş güzergahı ise yakın mesafede yer almaktadır.

Dörtyol Galaksi fiyatları ne kadar?

Dörtyol Galaksi projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Bununla birlikte projede kişiye özel ödeme fırsatı sunulmaktadır. Brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 549 90 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…