Kategoriler
Proje Haberleri

Döşemealtı Evdirhan Konakları lansman fiyatlarıyla satışta

Döşemealtı Evdirhan Konakları projesi doğa içinde müstakil bir yaşam fırsatı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Neser İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet villa bulunmaktadır. Villalar ise 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Neser İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje her biri 3 katlı olmak üzere 12 adet müstakil villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 330 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel açık yüzme havuzu yer almaktadır. Bahsi geçen villaların her biri asansör sistemine sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Villalar Amerikan mutfak modeline sahiptir.

Döşemealtı Evdirhan Konakları konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Düzlerçamı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Evdirhan Antik Kent’e komşu olan proje doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğitim kurumları, sağlık kurumları, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Üstelik cadde üzerindeki konumu ile otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

Döşemealtı Evdirhan Konakları fiyatları ne kadar?

Döşemealtı Evdirhan Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 310 metrekare olan 6 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 14.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(549) 193 50 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…