Kategoriler
Proje Haberleri

Dostak İnşaat Consept Tuzla topraktan satışlar başladı

Dostak İnşaat Consept Tuzla konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yükselen Dostak İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Tuzla İlçesi Postane Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Dostak İnşaat Consept Tuzla modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemi ile donatılmıştır. Bu sayede dairenizi dışarıda olsanız dahi telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Daire içlerinde ankastre set, portmanto yerden ısıtma sistemi, klima alt yapısı, görüntülü diafon gibi donanımlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra dairelerde ebeveyn banyosu, yüz tanıma ve parmak izi gibi olanaklara da yer verilmiştir. Ayrıca proje deprem yönetmeliğine, ısı ve ses yalıtımına uygundur.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde oyun parkı, sauna gibi alanlar bulunmaktadır. Ayrıca projede asansör, jeneratör, su deposu, hidrafor, kamera sistemi, kapalı garaj ve otopark gibi donanımlar da yer almaktadır. İstanbul Tuzla konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 5+2 tip dairelerden oluşmaktadır.

Dostak İnşaat Consept Tuzla konumu ve fiyatları hakkında

Dostak İnşaat Consept Tuzla konut projesi, Tuzla Postane Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Tuzla sahile ve marinaya yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 114 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Ekim 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede topraktan satış, cazip fiyat ve kolay ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 395 78 79 ve 0532 694 83 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…