Kategoriler
Proje Haberleri

Double Flats nerede

İstanbul ilinin Maltepe ilçesinde Double Flats projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje KSK Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje tek bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçirilmiş durumda.

Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan proje bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekerken zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Bahsi geçen proje sekiz katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Double Flats projesi bünyesinde 55 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Fındıklı Mahallesi’nde yer alıyor. Double Flats projesinde yer alan konutlar Başıbüyük Yolu Dudullu’da bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Double Flats projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak hayata geçiriliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 73 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Double Flats projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 499 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 dairelerin fiyatları da 540 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların tümü hemen teslim durumunda.