Kategoriler
Proje Haberleri

Downtown Bursa satışları devam ediyor

Downtown Bursa projesi Bursa Osmangazi’de yer almaktadır. Atış Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1’den 6+2’ye kadar çok sayıda daire seçeneği bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri ve proje hakkında detaylı bilgi için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Downtown Bursa projesi 63.989 metrekare arsa üzerine kurulmuştur. Toplam 964 adet olan daireler, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+2 olarak farklı büyüklüklere sahiptir. Bu dairelerin her birinin kendisine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar geniş yapılı olduklarından hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosu dışında ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Binalar akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Hırsız ve yangın için özel alarm sistemi vardır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansör sistemi hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Downtown Bursa projesindeki dairelerin güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca dairelerin girişlerinde de yine özel güvenlik sistemleri devrededir. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Site sakinleri dışında özel olarak misafirler için de misafir otoparkı bulunmaktadır.

Downtown Bursa sosyal donatıları

Projede eğlence merkezleri ve sosyal donatılara özel olarak önem verilmiştir. Eğlence yerleri olarak cafe, sinema, market, park, alışveriş merkezi, restoran mevcuttur. Çocukların site içinde güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bu parklar oyuncaklı ve oyuncaksız olarak iki şekilde yer almaktadır.

Downtown Atış Yapı projesinde bulunan spor alanları da eğlence yerleri gibi fazla seçenekli olarak hazırlanmıştır. Site içinde özel yürüyüş ve bisiklet parkuru bulunmaktadır. Bunların dışında düzenli spor yapmak için spor salonu da bulunmaktadır. Yüzmek için ise kapalı yüzme havuzu projede mevcuttur. Bunlara ek olarak kişisel bakım ve güzellik için de bazı alanlar bulunmaktadır. Buhar odası, SPA, kuaför ve sauna bunlardan bazılarıdır.

Satışları devam eden daireler hakkında ek olarak bilgi almak için ofisleri ziyaret edebilir ya da telefon ile arayabilirsiniz. Proje hakkında bilgi için 444 90 16 ya da 0 (505) 027 02 12 numaralarını arayabilirsiniz. 

Projede satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız…

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız