Kategoriler
Proje Haberleri

Dream City 2 satışları başladı

Dream City 2 projesi son zamanların yükselen değeri olan bir bölgede inşa edilmektedir. Projenin konumu Karabük’ün Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Çebioğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 172.000 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede tek katlı blok bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 0 konut tiplerinden oluşmaktadır. Mimari özellikleri ile dikkat çeken proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Çebioğlu Grup imzası taşıyan proje 172.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 10 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 2 artı 0 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 0 dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Aynı zamanda çeşitli sosyal imkanlar da yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde asansör sistemi yer almaktadır. Bu konutlar, daireler arasında ısı ve ses yalıtımı sayesinde sıcak ve sessiz bir yaşam sunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır ve kombi teslimatı da yapılmaktadır. Konut giriş kapıları, yüksek güvenlikli çelik kapılarla donatılmıştır. Bunun yanı sıra, konutlarda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Tüm dairelerin zeminleri laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Dream City 2 konumu hakkında

Karabük’ün Merkez İlçesi’nde yer alan proje Adatepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Millet Bahçesi’nin yanı başında yer almaktadır. Üstelik ulaşım kolaylığı ve ferah yaşam alanları ile nezih bir konumda yükselmektedir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dream City 2 fiyatları ne kadar?

Dream City 2 projesinde 2 artı 0 konut tipine sahip daireler yer almaktadır. Brüt 85 metrekare olan 2 artı 0 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(533) 086 91 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…