Kategoriler
Proje Haberleri

Dura Center Kartepe yeni evim kampanyasına uygun satışlar

Dura Center projesi yeni evim kampanyasına uygun yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer alan proje Dura Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 5.000 metrekarelik alan üzerine kurulu projede 2 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 teras dubleksi daireler bulunmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dura Yapı güvencesiyle inşa edilen bu proje, 5.000 metrekarelik bir alanda yer almaktadır. 3 blokta toplam 46 adet daire, 20 adet ofis ve 24 adet iş yeri içermektedir. Daire seçenekleri arasında 2 artı 1 normal daireler, 2 artı 1 ve 3 artı 1 teras dubleksler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 128 ile 236 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 158 metrekare olmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 212 metrekare ile 218 metrekare arasında değişmektedir. Yeni deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmiştir ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştır.

Sitede bulunan kapalı garaj ve otopark alanı sayesinde araçlarınızı güvenli bir şekilde park edebilirsiniz. Proje aynı zamanda pek çok farklı özellikle donatılmıştır. Örneğin asansör, uydu altyapısı, peyzaj alanları, dinlenme alanları ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi pay ölçerli merkezi sistemdir ve konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Tüm dairelerin mutfaklarında ankastre mutfak setleri bulunmaktadır. Banyolarda duşakabinler ve seramik zemin uygulamaları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra proje genelinde spot aydınlatmalar kullanılmıştır ve antre girişlerinde vestiyerler mevcuttur.

Dura Center nerede yer alıyor?

Dikkat çekici proje, Kocaeli’nin en popüler yatırım ve yaşam alanlarından biri olan Kartepe İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yükselmektedir. Belediye binasına yakın bir konumda olan proje, Kartepe kent meydanında yer almaktadır. Üstelik çevresinde alışveriş merkezleri, marketler, parklar ve semt pazarları gibi birçok sosyal donatı bulunmaktadır. Bununla birlikte sağlık ocağı, hastane ve eczaneler gibi sağlık kurumları da yakın mesafededir. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları da projeye kolayca ulaşım sağlamaktadır.

Dura Center fiyatları ne kadardır?

Yeni evim kampanyasına uygun olarak satışa sunulan Dura Center projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 2 artı 1 normal dairelerin fiyatı 2.750.000 TL ile 3.875.000 TL arasında değişmektedir. 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.285.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.197.000 TL ile 4.532.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0262 325 11 62 veya 0536 612 60 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…