Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Duru Beytepe yabancıların gözdesi oldu

Tona Yapı ve Safe İnşaat A.Ş. ortaklığı tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mahallesi’nde hayata geçirilen Duru Beytepe Ankara projesi yabancı yatırımcıların gözdesi oldu.

Duru Beytepe, Türk yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcılarında gözdesi oldu. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Duru Beytepe projesine özellikle yurt dışından gelerek projenin satış ofisini ziyaret eden ve proje ile yakından ilgilenen birçok kişi olduğu belirtildi.

Duru Beytepe projesinde basketboldan sahasından futbol sahasına, tenis kortundan bisiklet parkuruna kadar birçok sosyal imkanı daire sahipleri ile buluşturuyor. Projede yüzme havuzu, masa tenisi salonu, fitness center, spa merkezi ve açık hava spor alanları da yer alıyor.

Duru Beytepe projesinde ayrıca çocuk oyun alanları, ağaç ev, güneş meydanı, satranç meydanı, çocuk plajı, evcil hayvan bahçesi ve kuş evleri, meyve bahçeleri, su parkuru, adrenalin ve denge parkuru gibi doğal oyun alanları da yer almaktadır.

2020 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Duru Beytepe Ankara projesinde satılık daire fiyatları ise 493 bin TL’den başlıyor.

Tel: 0312 489 19 34