Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Park Country 2 satışları devam ediyor

Duru Park Country 2 projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yisa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 11 adet müstakil villa ve 22 haneden oluşmaktadır. Site içerisinde 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 müstakil bahçeli ve müstakil havuzlu villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yisa İnşaat güvencesi ile tasarlanan villa projesi oldukça lüks ve konforlu özelliklere sahiptir. Özellikle müstakil bahçeli ve müstakil havuzlu villalar, özel bir yaşam alanı sunmaktadır. Proje, 11 adet müstakil villa ve 22 haneden oluşmaktadır. Üstelik site içerisinde 4 artı 1 ve 4,5 artı 1 müstakil bahçeli ve müstakil havuzlu villalar yer almaktadır. 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 220 ile 230 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4,5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 310 metrekare olmaktadır. Site, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunmaktadır. Ayrıca, her villaya özel olarak araçlar için otopark alanı mevcuttur. Her konutta müstakil bahçe ve havuz bulunmaktadır. Konutlar muhteşem deniz ve doğa manzarasına sahip olmaktadır. Üstelik peyzajdan ayrı olarak hobi bahçesi alanı da talep edilebilmektedir. Tüm villalarda ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca, tüm villalar yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ankastre mutfak seti, giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunan yatak odaları ve duşakabinli banyolar mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat ve seramik zeminlerle kaplı olan konutlar, spot aydınlatma sistemiyle donatılmıştır. Bahsi geçen projede engelli arabası park yeri, geniş koridor ve rampa ile engelli dostu olarak tasarlanmıştır.

Duru Park Country 2 konumu hakkında

Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer alan proje Kılıçarslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen projede konutlar muhteşem deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde market, semt pazarı, park ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan yer almaktadır.

Duru Park Country 2 fiyatları ne kadar?

Duru Park Country 2 projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.650.000 TL ile 8.850.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 4,5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 13.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(262) 342 45 45 veya 0(531) 101 20 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…