Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Vision Kartepe satışları başladı

Duru Vision Kartepe projesi DMT Dura güvencesi ile yaşama geçirilen modern bir villa projesidir. Projenin konumu ise Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. 2.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 6 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Konut projesinin özellikleri, teslim tarihi, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

DMT Dura güvencesi ile hayata geçirilen proje 2.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 6 adet müstakil villa yer almaktadır. Söz konusu villalar ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 270 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 müstakil villaların net büyüklüğü 204 metrekare olmaktadır. Akıllı ev sistemleri ile projede konutların bütün bileşenlerin entegrasyonu sağlanmaktadır. Mobil entegrasyon ile odaların ısıtma sistemi kontrolü, su-elektrik-doğalgaz kapatma özelliği, aydınlatmaların kontrolü, perde/panjur gibi motorlu mekanizmaların kontrolü, iklimlendirme kontrolleri sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra kapı ve güvenlik ile görüntülü görüşme gibi birçok özellikten faydalanabilirsiniz.

Söz konusu proje özel peyzajlı, eşsiz konum ve modern mimariye sahiptir. Her villaya özel yerden ısıtma alt yapısı, klima tesisat alt yapısı, otomatik panjur ve şömine gibi özellikler sunulmaktadır. Bahçe girişi özel otomatik kapı sistemi ile sağlanmaktadır. Bununla birlikte kapalı ve açık otopark alanları da mevcuttur. Özel 24 saat güvenlikli ve güvenlik kameraları ile korunan site içi güvenlik sistemi sayesinde huzurlu bir yaşam alanı sunulmaktadır. Villalar tamamen 12 ay yaşama uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmiştir.

Duru Vision Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Suadiye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik ferah yaşam alanları ile dikkat çeken projede konutlar doğa manzarasına sahiptir.

Duru Vision Kartepe fiyatları ne kadar?

12 ay yaşama uygun Duru Vision Kartepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 270 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.910.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 444 66 41 veya 0 (536) 612 60 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…