Kategoriler
Proje Haberleri

Duru Yaşam Evleri 0.69 vade farkıyla 15 yıl vade imkanı

Duru Yaşam Evleri projesi konumu itibarıyla nezih bölgede inşa edilmektedir. Projenin konumu Ordu’nun Ünye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 676 metrekarelik arsa alanı üzerinde 15 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mutlu İnşaat imzası taşıyan proje 676 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde 5 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 15 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 daireler brüt 145 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 1 daireler net 125 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel açık otopark alanı mevcuttur. Bahsi geçen proje birinci sınıf işçilik ve malzeme kalitesi ile tasarlanmıştır.

Ünye konut projesinin dış özellikler içerisinde fiber internet, kablo TV, merkezi uydu sistemi ve asansör yer almaktadır. Üstelik her dairede ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerde ebeveyn banyosu ve vestiyer yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Duru Yaşam Evleri konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Ünye İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konum itibarı ile nezih bir mahallede konumlandırılmıştır. Üstelik projenin önü açık olup, gürültüden uzak bir bölgede yer almaktadır. Bununla birlikte konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Duru Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Duru Yaşam Evleri projesinde 0,69 vade farkı ile 15 yıl vade imkanı bulunmaktadır. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için 0(452) 333 55 00 veya 0(541) 440 90 50 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…