Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi fiyat

İstanbul ilinin Beykoz ilçesinde Düşler Vadisi projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Yılmaz İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Üç katlı konut bloklarından meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Doğa ile iç içe bir yaşam tercih edenler için ideal bir proje olan Düşler Vadisi projesi huzurlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını alıcıları için aralıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 509 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de bu kapsamda şekillenmiş durumda. Düşler Vadisi projesinde bulunan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek konut tiplerinden oluşuyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 153 metrekare ile 441 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 1 milyon 91 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 270 bin TL’den başlıyor. Düşler Vadisi projesinde bulunan 4+1 konutlar ise 2 milyon 363 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutların fiyatları ise 4 milyon 505 bin TL’den başlıyor.

Proje kapsamında alıcılar için açık ve kapalı otopark hizmeti de donatıların içinde yer alıyor.

Projede yer alan konutların 2021 yılı içerisinde tamamlanıp alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.