Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva projesi satışları devam ediyor

Düşler Vadisi Riva projesi oldukça ilgi çeken bir projedir. Yılmaz İnşaat tarafından yapılandırılan bu proje geniş ve konforlu odalara sahiptir. Proje İstanbul ili, Beykoz ilçesinde yer almaktadır. 3+1, 4+1 ve 5 + 1 oda sayısına sahip bu evler 1400 konuttan oluşmaktadır.1.157.000 metrekarelik alana bu proje inşa edilmiştir. Konumu, fiyatı ve özellikleri bakımından dikkat çeken bu evler incelenebilir ve ilan kapsamında bilgi alınabilmektedir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sizlerin ihtiyaç duyduğu özellikler kapsamında bu proje geliştirilmiştir. Bu arsa üzerine toplamda 1400 konuttan oluşan site inşa edilmiştir. Yılmaz inşaatın çeşit çeşit özellikleri, geniş alanları ve muhteşem konumuyla sizlere sunduğu bu evleri değerlendirmeniz mümkündür. Evlerin ekstradan ferah bahçeleri bulunmaktadır. Sizlerin vakit geçirmesi amacıyla birçok sosyal alan bulunmaktadır. Spor salonu bu alanlardan biridir. Aynı zamanda tenis kortu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, SPA, sauna, çocuk oyun parkları da vardır. Sizler bu evlerde kaldığınız süre boyunca bu gibi sosyal alanlardan yararlanabilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evler konumundan dolayı güneş almaktadır. Bu şekilde evin genel özelliklerinden bahsetmek mümkündür. Aynı zamanda otoparkı da mevcuttur. 7/24 güvenlik sağlayan bu evleri inceleyebilirsiniz.

Düşler Vadisi Riva Projesi konumu Hakkında

Bu evlerin konumu alıcıya oldukça kolaylık sağlamaktadır. Bu evler İstanbul da bulunmaktadır. Bu site yürüme mesafesi olarak birçok yere ulaşım sağlamaktadır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evlerde ihtiyaçlarınızı kolay bir biçimde karşılayabilirsiniz. Bu şekilde sizler yürüme mesafesinde bu yerlere ulaşmanız mümkündür. Aynı zamanda ulaşım olarak otobüs durağına yürüme mesafesindedir. Doğa ile iç içe olan bu evler şehir merkezine yakın olsa da sizlere doğa manzarası sunmaktadır. Konum imkanının oldukça iyi olması ilgi çeken özelliklerinden biridir.

Bu şekilde Düşler Vadisi Riva projesi genel özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu projedeki villalardan birini değerlendirmek istiyorsanız daha fazla bilgi almanız mümkündür. Bu şekilde projeyi inceleyebilirisniz ve detaylı bilgi alarak değerlendirme yapabilrisniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 68 01 numaralı telefonu adresini ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…