Kategoriler
Emlak Magazin

Ebru Gündeş Beykoz Konakları’ndan vazgeçti

Ebru Gündeş 1 yıl önce İstanbul, Kanlıca’da oturduğu yalıya tadilat yaptırmış, daha sonra ise bu yalıdan taşınmıştı. Gündeş, daha sonra bu yalıda oturmaktan vazgeçmiş ve İstanbul, Kemerburgaz’da yer alan bir villa satın alarak bu villaya yerleşmişti. Şarkıcı, bu villadan da taşınmayı düşünmüş olmalı ki yeni arayışlara başladı. Gündeş geçen hafta Beykoz Konakları projesinde yer alan bir villa için bir emlakçı ile anlaşma yaptı. Sanatçı anlaşma gereği ise bir miktar kapora ödemesi yaptı.

Ebru Gündeş son anda caydı

Şarkıcı Ebru Gündeş İstanbul, Kanlıca’ yer alan ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlarla ilgili gündeme gelmişti. Şarkıcı bunun üzerine bu yalıdan taşınmıştı. Gündeş, İstanbul, Kemerburgaz’da bir villa satın alarak bu villada yaşamaya başlamıştı.

Ebru Gündeş 1 yıl önce 9 yaşındaki kızı Alara ile oturduğu İstanbul, Kanlıca’da bulunan ikiz yalısından taşınmıştı. Şarkıcı yönünü ise İstanbul, Kemerburgaz’a çevirdi. Gündeş, Kemerburgaz’da 13 milyon TL’ye orman içinde bir villa satın aldı. Ebru Gündeş, bu villada da rahat edemeyince başka bir konut arayışına başladı.

75 bin TL kaparo yandı

Posta’nın haberine göre, şarkıcı yeni arayışa girdiği konut için satın alma yerine kiralamayı tercih etti. Geçen hafta ise Beykoz Konakları projesinde kendisine uygun bir konut beğendi. Bu konut için aylık 65 bin TL’ye anlaşma yapıp, 75 bin TL de kaparo ödedi. Ancak şarkıcı daha sonra fikrini değiştirdi ve taşınmaktan vazgeçti. Böylece vermiş olduğu 75 bin TL tutarındaki kaparo yanmış oldu.