Kategoriler
Emlak Magazin

Eda Ece Kalamış’ta ev kiraladı

Dizi ve sinema oyuncusu Eda Ece, İstanbul’un ünlü bölgelerinden biri olan Etiler’den Ulus’a taşınmıştı. Kirada oturduğu Savoy Ulus projesinde yer alan evini çok beğendiği için geçen sene sonunda satın almıştı. Bu sitede Alan Hakko, Mustafa Sandal, Osman Çarmıklı ayrıca Yasemin Aloğlu gibi ünlü isimlerin oturmaktadır.

Site içerisinde nezih alanlar çeşitli sporların yapılabildiği kulübü ve concierge hizmetiyle dikkat çekmektedir. Bu özellikleri çok beğenen oyuncu, ayrıca oturduğu konutun sahibi olmak istemişti.

Kendi evini 40 bin TL’ye kiraya verdi

Eda Ece, kısa bir ayrılık döneminin ardından basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile barışmıştır. Ünlü oyuncu, sevgilisi Anadolu Efes Basketbol Takımı’nda forma giyen Buğrahan Tuncer ile burada birlikte yaşamaya başlamıştı. Fakat çift, ani bir karar vererek karşıya taşınmıştır. Söylenenlere göre sevgilisinin Ulus’u bir türlü sevememesinden dolayı bu kararı almış. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre dizi ve sinema oyuncusu Ece, kendi oturduğu konutunu 40 bin TL’ye kiraya vermiştir. Ünlü oyuncu kendi evini kiraya verince Kalamış’ta yer alan bir bahçe katı daireyi kiralamıştır. Oyuncunun kiraladığı bu bahçe katına da aylık 40 bin TL kira ödemektedir.

Eda Ece kimdir?

31  yaşında olan güzel oyuncu İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur. 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olan oyuncu 2011 yılında Show TV kanalında yayınlanan Pis yedili dizisi ile  tanınmıştır. Ayrıca oyuncu Kızım İçin adında bir sinema filminde oynamıştır. Bunların dışında bir çok sinema ve dizilerde oyuncu oynamıştır.

Diğer Emlak Magazin Haberleri için tıklayınız…