Kategoriler
Proje Haberleri

Efes Konutları fiyat

Oktay Güzel İnşaat firmasının imzası ile Efes Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşama kazandırıldı. Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu şekilde de bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başaran projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Ayrıca, projedeki konutlar beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini çekiyor. Efes Konutları projesi bünyesinde 54 konut barındıracak şekilde inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki bloklar ise üç katlı olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Efes Konutları projesindeki konutlar 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar 185 metrekare olarak yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar da 200 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projedeki konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tiplerine ve söz konusu olan konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Efes Konutları projesinde bulunan 3+1 konutlar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar da 450 bin TL olarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan projedeki konutlar Sarısu Mahallesi’nde inşa edildi. Efes Konutları projesi 133. Sokak’ta yer alıyor.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.