Kategoriler
Proje Haberleri

Ege Adaları Evleri güncel fiyatlarla satışta

Ege Adaları Evleri projesi konumu itibarıyla eşsiz bir panoramik ada manzarasına sahiptir. İzmir’in Urla İlçesi’nde yer alan proje Sabancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında benzersiz yapıda 7 farklı tipte lüks villa yer almaktadır. Villalar ise 3 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sabancı İnşaat imzası taşıyan projede 7 farklı tipte villa yer almaktadır. Bahsi geçen bu villalar 3 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 2 villalar brüt 165 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 3 artı 2 villalar net 140 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Villalar renkli yapısı ve lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Söz konusu villalar 2 katlı olarak tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte her villaya özel bahçe kullanım alanı yer almaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bütün konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Aynı zamanda bahsi geçen villalarda görüntülü diafon sistemi yer almaktadır.

Ege Adaları Evleri konumu hakkında

İzmir’in Urla İlçesi’nde yer alan proje Güvendik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu modern yapıdaki deniz manzarasına sahip olmaktadır. Üstelik Çeşmealtın’da yer alan proje konumuyla büyüleyen bir panoramik ada manzarasına sahiptir. Bununla birlikte ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Ege Adaları Evler fiyatları ne kadar?

Satışları devam eden Ege Adaları Evleri projesinde 3 artı 2 konut tiplerinden oluşan lüks villa yer almaktadır. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 2 villalar 7 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 232 754 35 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…