Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Ege Yapı Modernyaka projesinde Ramazana özel kampanya

Ege Yapı Modernyaka projesinde Ramazan ayına özel bir kampanya başlatılmıştır. Başlatılan kampanya kapsamında konut satın alanlara özel indirim fırsatı sunulmaktadır. Konut projesi İstanbul Avrupa Yakası, Avcılar İlçesi, Ispartakule bölgesinde yer almaktadır. Proje Ege yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir.

Proje özellikleri neler?

Ispartakule konut projesi 19 bin 538 metrekarelik parsel üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi toplam dört konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca 462 adet konutun yer aldığı projede 53 adet de ticari bölümler bulunmaktadır.

Avcılar konut projesindeki daire tiplerine baktığımızda 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin yer aldığı görülmektedir. Daire satışları tüm hızıyla konut projesinde devam etmektedir. Ispartakule konut projesinin satış ofisi Ramazan ayı boyunca iftardan sonra da açık tutulmaktadır. Satış ofisi akşam saat 20:00’a kadar açık tutulmaktadır.

Ege Yapı Modernyaka ödeme planı

İstanbul konut projesinde firma bünyesinde ödeme planı sunulmaktadır. Bu kapsamda bakıldığında 30 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı bulunmaktadır. Ayrıca Ramazan ayına özel başlatılan kampanya kapsamında ise tüm indirimlere ek olarak yüzde 5 indirim daha uygulanmaktadır.

Konut projesi Tem otoyoluna 1 dakika, Kuzey Marmara Oto yoluna 10 dakika, İstanbul Havalimanı’na 20 dakika mesafededir. Proje ayrıca Tahtakale Mahallesi, Gaffar Okan Caddesi, No:1 Avcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 444 5 343 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…